Кметът на Община Троян проведе 21 изнесени приемни в селата от община Троян

През месеците февруари и март, кметът на Община Троян г-жа Донка Михайлова проведе приемни с жителите на всички 21 населени места от общината, които пожелаха да се срещнат с нея, паралелно с традиционните седмични приемни в Администрацията.

Изнесените приемни в троянските села преминаха при голям интерес. Основно, пред кмета и неговия екип бяха поставени въпроси, касаещи инфраструктурата в населените места. Повдигнати бяха въпроси за разписанието на междуградските автобуси, както и сериозната тема за състоянието на горските пътища, след преминаване на дърводобиващи фирми (тема, която беше разглеждана в няколко нарочно свикани срещи от г-жа Михайлова), въпроси за почистване на речните корита и други. Г-жа Михайлова се запозна от близо с проблемите на хората в населените места, обсъди техните тревоги с кметовете и кметските наместници.
На срещите присъстваха и членове от ръководния екип на Община Троян, както и експерти в различни области. Всички поставени въпроси са въведени в регистър, насочени към отговорно лице, което да ги разгледа по-задълбочено и да даде конкретни предложения за разрешаването им.
При необходимост и желание от страна на жителите на населените места от общината, изнесените приемни ще се провеждат няколко пъти в годината.

Станислава Цукева

„Връзки с обществеността“

социални мрежи

Коментари