Дама от Троян спечели приза "Собствен производствен бизнес" за 2016


Пламена Сиракова от “Vikis Hydraulics” получи приза в категория “Собствен производствен бизнес“. Фирмата, основана през 1989 от баща й се занимава с металообработване и производство на хидравлични цилиндри и компоненти за различни видове техника.

За осми пореден път на 18 март 2016 г в бална зала „Монтесито“ в столицата бяха раздадени годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2016. Собственик и продуцент на наградите и организатор на церемонията са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.
По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина на Мидалидаре Естейт представени от сомелиера Мишо Марковски и Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината“.


Събитието подкрепи благотворителната кампания „I am beautiful”. Фотографии, дело на Теди Грозданов бяха продадени на търг. Пред неговия обектив застанаха “Мисис България” 2015 – Венета Славова , Дони Василева –“Grandma Universe” 2016, “Супер модел на България” – Джулиана Гани , “Мис Силикон” – Габриела Попова и певицата Бони.
снимки: Валери Захов - BiNet TV
По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина на Мидалидаре Естейт представени от сомелиера Мишо Марковски и Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината“.
В категория „Строителство и архитектура“ наградата получи Александра Терзиева от фирма “Papadopulos Stone”, която управлява фирмата заедно със своя съпруг. Фирмата внася и произвежда изделия от естествен камък в собствената фабрика.
В Категория „Най-добро представителство на международна марка“ наградата получи Ваня Цолова, представител за България на италианския дизайнер Sandro Ferrone.
Ваня Цолова от 25 години е в частния сектор и със съпруга си притежават холдинг от 10 работещи компании в различни сектори.
Ваня Гергова, собственик на сватбена агенция “Ваня Стил" бе отличена в категорията „Най-добър организатор на ивенти“ .
В категорията „Медицина, красота и естетика“ наградата бе присъдена на „Spectro Aesthetics”. Висококвалифициран екип от специалисти в областта на медицината, кинезитерапията, както и
В Категория „Благотворителност“ приза отида за благотворителните кампании организирани от „КГБ – Клуб на готините баби“, подпомагащи студенти в неравностойно положение. Наградата получи Дони Василева.
Даринка Кръстева, собственик на туристическа агенция „Дари Травел“ получи приза в категория „Най-лоялен партньор”
За трета година се дава награда за силните мъже на България – Mr. of the Year, които подкрепят своята половинка да се развива в професионален и личен план. Носител тази година е Траян Божилов - половинката на Мисис България Вики Божилова.
снимки: Валери Захов - BiNet TV


социални мрежи

Коментари