Победители от онлайн конкурса"Любовен човек" 2015 възхитени от Троян и Орешак

Екипът на новинарския сайт"Троянът" вчера официално награди  Мая Кутева от онлайн конкурсът"Любовен човек" 2015 в присъствието на г-н Дачо Господинов. Тя не присъства лично, защото е извън България. А упълномощи своя син Антон  да я получи и използва.

Да припомним за това голямо събитие

В Троян на 5 декември  бяха връчени наградите в третия литературен конкурс „Любовен човек“, организиран от сайта за литература e-Lit.info и проведен с подкрепата на община Троян и с медийното участие на нашият сайт.  По електронен път със 148 лирически и 50 прозаически творби се включиха автори от цялата страна, както и извън нея – от северните страни до Канарските острови на юг, от териториите в Сърбия с българско малцинство до Черно море..В електронното гласуване на публиката победители станаха  Мая Кутева и Иван Русланов – съответно за стихотворение и разказ. 
Те получиха като награда ваучери  за един ден почивка във вила"Тера Верде " и вечеря за двама в механа"Чардака" в Орешак. Спонсори на събитието бяха собствениците на тези реномирани заведение и къща за гости - Ангел Краев и сем. Живка и Иван Русанови и Орифлейм
Лилия и Антон Ковачеви с Дачо

  Младите хора са възхитени от нашият град. Разходихме ги , показахме им  забележителностите  на града и изпратихме за Орешак.
Татяна Лазарова-Ковачева и Антон Ковачев
Там те бяха посрещнати от Живка и Иван Русанови - "Тера Верде".  Имаха за запазена маса за двама  в механа "Чардака",  където  опитаха прекрасните гозби на това заведение.
Татяна Лазарова-Ковачева и Антон Ковачев
в механа"Чардака"
Послушаха музика на живо. Повеселиха се на рожденния ден  на Веселин  Марешки, който по стечение на обстоятелствата празнуваше своя  Юбилей в тази приятна механа.
Агнето за Веселин Марешки

Масата е подредена за Юбилея на Веселин Марешки



социални мрежи

Коментари