Мъртво пиян шофьор помете момче и момиче

Моля Ви ,  опомнете се! Колко деца трябва да бъдат осакатени или да загинат! Няма ли  начин ?Момичето ще е абитурентка. А дали ще се оправи дотогава!  Боже, опази децата на България!

екипа на ТроянЪт
Цитираме 24 часа -едно към едно

Пиян шофьор с мощно "Ауди" помете момче и момиче, които се движели пеш встрани от пътя. Инцидентът е станал 5 минути след полунощ на 18 февруари в монтанския квартал Мала Кутловица.
Николай Т. управлявал колата си с несъобразена скорост и добре почерпен. На лек десен завой возилото излязло от пътното платно и помело двойката. Те се движели по тревните площи вляво от платното, уточняват от полицейската дирекция в Монтана.
От удара момичето пада в близкия воден канал. Приятелят й помолил пияния шофьор да му помогне да я извадят от канала. Той му отказал.  

Със счупени таз и тазобедрена кост 18-годишната Елена М. е настанена в болницата. Родителите й се надяват тя да оздравее и се възстанови до абитуриентския си бал тази година. Приятелят й Милен И. на 21 години е със скъсани коленни връзки и счупен глезен. Опасност за живота на младежите няма, казаха медиците.
Пристигналите на мястото полицаи установили, че 29-годишният шофьор е мъртво пиян. Тестът с дрегер отчел 1,9 промила алкохол в издишания въздух. Водачът дал и кръвна проба.
Шофьорът е задържан, а книжката му е отнета за пореден път. Санкциониран е за различни провинения на пътя многократно.
   



Коментари