" Вие сте велики хора и думите са малко и малки за да изразя това което изпитвахме когато всички скандираха "ТРОЯН "

 В препълнената зала"Чавдар" тази вечер се изигра  срещата между баскетболните отбори на "Чавдар" и "Левски1914". След много оспорван мач и не без  помоща на съдията троянските момчета загубиха мача с 82-94.  Много добра игра от всички. Оспорвани двубои под кошовете и  център. Красив мач.
Публиката ги аплодираше и стимулираше.  В третата част гостите поддържаха преднината си, но със супер начало на последната част от 12-3 домакините се доближиха на само 4 точки, но тогава Симеонов от Левски  вкара поредна тройка  и Чавдар загуби.Левски е единственият отбор без загуба и води. Но...понякога така се случва. В крайна сметка трябва да има победител и победен  В другият кръг троянските баскетболисти ще се срещнат с Видабаскет  като гости.
И като красив финал на публикацията ще ви цитирам Петър Лалев /с негово разрешение разбира се/ от поста му във Фейсбук.
"Понеже съм още под емоция не мога да не споделя някои неща свързани с днешния баскетболен мач между отборите на "Чавдар" Троян и "Левски" София. Получи се един наистина много хубав и качествен двубой в който напълно заслужено победи отбора на гостите от "Левски" . Но искам да изкажа истинското си възхищение от всички хора в залата който ме накараха да се чувствам горд че живея в Троян и че имам такива съграждани и че се занимавам с тази велика игра баскетбол. Благодаря на всички Вас че изпълнихте залата и че не спряхте да скандирате и подкрепяте момчетата въпреки класата на съперника, Вие сте велики хора и думите са малко и малки за да изразя това което изпитвахме когато всички скандираха "ТРОЯН", това което усещахме в гърдите и сърцата си беше велико...аз от мое име в качеството си на председател на клуба и от името на ръководството искам да се поклоня пред всички Вас. Разбира се искам да благодаря и на всички момчета от отбора който се стараха много, но малко не ни достигна за да се поздравим с победа но така е в спорта, понякога когато губиш не знаеш какво печелиш. Ценко Наков, Ради Кочев, Денис Титов, Герасим Николов, Дани Христов, Пепи Христов, Павлин Ганчев, Марин Попски и всички юноши който се включиха в мача са героите които поздравявам и без които нямаше да се получи този мач. Треньорския щаб в лицето на г-н Лъчезар Диков и г-н Павел Игнатовски направиха и ръководеха мача много добре но въпреки всичко това не беше нашия ден, но както казва един велик наш спортист "продължаваме напред". Накрая искам да отбележа и един друг факт с които не искам да се оправдавам но в нашия тим липсваха няколко основни състезателя които нямаха възможност да бъдат в залата Любомир Лилов, Тодор Колев и контузения Кристиян Кръстев на които желая бързо възстановяване, Да знаете че ще се върнем по силни след този ден...
И за последно за да не Ви досадя вече искам да кажа че макар и загубил мача се чувствам като победител заради емоцията която изпитах и тези 300 души които стояха срещу мен и не спряха да скандират........БЛАГОДАРЯ ВИ"

Коментари