Дебневенка се врече във вярност на връх Свети Валентин

На днешния 14 февруари три двойки се врекоха във вярност в Ловеч, две от тях си казаха заветното „да“ в ритуалната зала на Младежкия дом, третата регистрира брака си в общината.
Габриела Колева и Пламен Узунски бяха венчани лично от кмета Корнелия Маринова.


„Пазете откровението между Вас, уважавайте се взаимно и си прощавайте неволните грешки! Запазете искреността от първата ваша среща през целия съвместен живот!“ – пожела на младоженците Маринова, като обеща, че ще работи така, че „нашият град да става все по-хубав и привлекателен за живеене, да предлага добри възможности за работа, за да живеят тук и вашите деца.“

Гражданският брак на Габриела и Пламен е първият, който се сключва с обновен ритуал, информират от пресцентъра на общината. Церемонията тече леко, стилно, силно емоционална е и добре композирана. Включени са изпълнения на пианист, инсталирано е ново озвучаване с микрофони за ухо, както и голяма видео стена, две камери и мултимедия. В началото на стената върви слайд със снимки от детството на младоженците до наши дни, а после се прожектира и самата церемония. Продължителността й е близо 20 минути.

Коментари