Криминални новини - домови кражби, незаконна сеч, наркотици

В РУ Луковит е започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е проникнал в частен дом в с.Карлуково и е отнел 32 инчов телевизор, приемник за цифрова телевизия и ДВД плеър.
  В РУ Луковит е започнала работа и по друго досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който от къща в с.Тодоричене е отнел резервни части за автомобили и мотоциклети.

           На 28.02.2016г. в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който е проникнал в частен имот в с.Дойренци и е отнел електрожен, удължител за монофазен ток - 50 метра, велосипед със скорости , електромотор за москвич и шлифовалка.
    В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство  срещу неизвестен извършител, който от къща в с.Славяни е отнел водомер, батерия от мивка, 55 метра ел.кабел и медна тръба за казан.

         На 27.02.2016г. за времето от 22.00ч до 02.00ч. на 28.02.16г. на територията обслужвана от РУ Луковит е проведена полицейска операция за превенция на битовата престъпност. Проверени са  22 МПС и 25 лица, 3 хотела , 5 бр. обекти с частна охрана и 7 заведения. Констатирани са 14 нарушения, като са съставени 6 акта и 4 фиша.                   
      На 28.02.2016г около 18.06ч. в гр.Ловеч, на ул."Княз Имеретински" при кръстовището с ул."Панайот Волов" и входа за супермаркет "Лидъл",  л.а. «Мерцедес» управляван от Л.Х.-35 годишен от гр.Ловеч, при движение по ул."Княз Имеретински" се удря челно в дясната страна на излизащия от паркинга на супермаркета л.а.«Опел». В резултат на удара е причинена средна телесна повреда на 82-годишния водач на «Опел»-а и на неговата 80-годишна съпруга. Пробата за алкохол на водачите е отрицателна, а по случая е образувано досъдебно производство.
   На 27.02.2016 год. в РУ Тетевен са задържани трима мъже от с.Глогово след като е установено, че те са счупили предно панорамно стъкло, стъкло на предна дясна врата, фарове и мигачи на микробус "Фолксваген ЛТ 28". По случая е образувано досъдебно производство.
     В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство срещу 55-годишен жител на с.Български Извор, след като  в гаражно помещение към фирмен пункт в селото са открити складирани 16 м 3 иглолистна дървесина без контролна горска марка и без документи. Дървесината е иззета по съответния ред.

Коментари