Заврени зетьове ще проведат пролетен пленум

снимка
Станадарт
Заврените зетьове в Черниче, обявено за „Евросело на България 2012", ще проведат пролетен пленум. Те държат в тайна мястото на важния форум, за да бъде „свободен" от тъщите им. Целта им е поне за ден да са далеч от майките на съпругите си. Мъжете няма да пропуснат да се повеселят от сърце и душа. Знаят как да го правят, тъй като им се случва рядко, че все са под зоркия поглед на тъщите.


"А те най-малко искат да се веселим и да разказваме смешни случки и вицове на техен гръб. Затова до последно ще пазим в тайна мястото на пленума, който ще е през месец март",
 твърдят заврените зетьове. 
Те ще се съберат, за да изплачат болката си, че да им олекне. Кой с какви душевни и физически травми е от съжителството си с тъщата? Това ще е основна точка на събирането на сдружението. Ще полеят подобаващо извоюваните няколко часа свобода и ще празнуват до ранни зори. За да извикат силно "Пролет пукна, ние не", че да ги чуят тъщите.

Близо 40 души са с еднаква съдба, живеят в домовете на жените си. Проблемът е, че правата са им много малко, а задълженията са твърде много. Като сбъркат, си носят последствията. „Тъщите ни гълчат винаги, когато забравим да свършим нещо", признават те. На пленума ще са със съпругите си. Това е неизбежно. За да си нямат ядове вкъщи. Така празнували и на 14 февруари Трифон Зарезан и Свети Валентин. Тържеството било под наслов "Вино и любов! Любов и вино!". "С пийването на вино и жените стават по-красиви, че даже и тъщите изглеждат по-добре", смеят се зевзеците в уникалното сдружение, създадено в края на на 2011 г.
 Източник - standartnews.com

Коментари