Да подкрепим Радко

Нашето  момче Радко е номиниран във фондацията на Бербатов  за успелите  деца.  НЕКА ГО ПОДКРЕПИМ КАТО НАТИСНЕМ БУТОНА ПРЕПОРЪЧАЙ ТУК
Очакваме вашата подкрепа!!!

"НАГРАДИ ЗА УСПЕЛИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ"


Наградите са доказано успешно средство да се оценят постижения и да се поощри развитието на победителите, както и да се мотивират и ангажират с тях различни целеви групи. Особено престижни са годишните награди за устойчиво развитие. Да избираме и награждаваме български деца за всички техни постижения през годината, независимо за коя област на изява става въпрос, означава да открояваме успеха им като победа, заслужаваща специално внимание. Ние сме първите в страната, учредили такива награди! С осмото издание на проекта Фондация „Димитър Бербатов“ продължава утвърждаването им като традиционни и значими.

Димитър Бербатов е пример за човек, успял с талант и усилия да сбъдне детската си мечта. Това е възможност да се влияе на децата да насочват енергията си в градивна посока, което ще работи за тяхното бъдеще, както и да си изграждат правилни критерии за същността на успеха.

Целите на проекта са да създаде сред децата нагласа на уважение към успеха, дължащ се на талант и усилия; да стимулира развитието им в различни области; да ги мотивира да търсят изява; да намали агресията и насилието сред подрастващите, чрез пренасочване на енергията им в градивна посока. Той ще е успешен, ако мотивираме повече деца да се стремят към своя вътрешен максимум и ако обществото засвидетелства внимание и уважение към техните постижения.

Проектът “Награди...” не прави кастинги и не установява талант – това е заслуга на хората, които работят с децата. За нашите “Награди...” се номинират деца с вече наградени на различни форуми постижения. Идеята е да се стимулира не само работата върху таланта, но и неговата изява в конкурентна среда. Затова Проектът предвижда отличаване не просто на талантливи, а на изявяващи се деца – тези, които, освен че усъвършенстват заложбите си, ги проявяват в състезания с други деца. Талант, работа, изяви, постижения, устойчиво развитие и спазване на правила - това се стреми да поощрява нашият проект.

За нас е важно децата да са горди от своите постижения и да  искат да ги споделят с широк кръг от хора, като за целта са готови да спазят правилата на номиниране. Да се създаде отношение към спазването на правила е част от смисъла на този проект. В това най-големият наш партньор са родителите!

Коментари