На вниманието на ученици и родители

https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6539738862301256107#editor/target=post;postID=3684397266669835234
Утре ще е учебен ден - училищния автобус ще пътува . Вторник, 19 януари, е нормален учебен ден 
 Училищният автобус ще  пътува. В Орешак ще мине около 07.50 - 08.00 часа.



 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17.01.2016
Т.е децата , които пътуват с него няма да могат да го ползват. Това реши на днешното си заседание Общинският щаб за защита при бедствия. Денят обаче ще бъде учебен за всички останали.
Децата от Врабево също няма да имат учебни часове. В ОУ "Васил Левски" с. Орешак ще   има учебни занятия. На вниманието на ученици и родители!!!
Утре ще бъде учебен ден  и за НУ "Христо Ботев" Троян.

  Но автобуса няма да пътува


Донка Михайлова на своята страница току-що написа
"Имах един много дълъг снежен имен ден по улиците и пътищата на общината. Лично посетих по-голямата част от населените места. Снегът е с дебелина между 40 и 60 см. Обстановката е сложна. Републиканските и общински пътища и улиците в селата и града са проходими при зимни условия. Осигурен е достъп до училищата, детските градини, социалните и здравни институции. По данни на полицията няма пътно-транспортни произшествия. Двадесет и четири машини работиха на територията на общината от 3,00 часа през нощта и през целия ден. Четири от тях аварираха в тежките условия. Без ток към този момент са селата Врабево и Добродан. По информация от ЧЕЗ електрозахранването трябва да бъде възстановено всеки момент. За информация на многото ми ФБ-приятели-ученици, които ме засипват с лични съобщения, утрешният ден ще бъде неучебен за учениците, които пътуват от селата до средищните училища и за училището във Врабево, в което започна източване на отоплителната система, поради риск от замръзване. Почистването на улиците и пътищата утре започва в 3,00 часа."


.

Коментари