Грейнаха коледните светлини в Троян галерия и видео


Коледни светлини град Троян 2015
Публикувахте от Живка Иван Русанови в 4 декември 2015 г.


Вокална група "Славейчета" с педагог Таня.Откриха тържеството послучай запалването на коледните светлини. Слвед това по традиция, кметът на Община Троян г-жа Михайлова и едно талантливо троянско момче – Красимир Райковски, запалиха заедно светлините на коледното дърво.
Красимир е ученик от 10 клас на СОУ „Васил Левски“. През 2015 г. той спечели първо място в единадесетата национална олимпиада по география и икономика, както и национална стипендия по мерките за закрила на деца с изявени дарби.
„Надяваме се, заедно със запалването на троянската коледна елха, в сърцата на всички наши съграждани да се зароди повече обич, повече топлота и доброта. Нека в дните преди Коледа да не забравяме колко добри можем да бъдем“, с тези думи се обърна кметът на Общината към събралите се на централния градски площад хора, секунди преди запалването на коледните светлини. И тази година г-жа Михайлова призова всички, които желаят и имат възможност, да се включат в благотворителната инициатива за набиране на средства за „Общински солидарен фонд за лечение на гражданите от община Троян“. В последните две години фондът помогна на 21 троянци да се справят с тежки заболявания.
Веднага след като светлините на площада грейнаха, започна специалното коледно огнено шоу „Дивинитас“. Дядо Коледа не пропусна троянските деца и тази година и раздаде сладкиши на малчуганите, които нетърпеливо го очакваха.

Станислава Цукева
„Връзки с обществеността“

Но тази година дядо Коледа много бързаше и се наложи децата да го гонят..И еуфорията след всичко изчезна...Имаше тъжни очички. И въпрос зададен от дете "Защо дядо Коледа толкова бърза". Кой ще отговори на този въпрос?

„Надяваме се, заедно със запалването на троянската коледна елха, в сърцата на всички наши съграждани да се зароди повече...
Публикувахте от Новини от Троян, Тетевен и Априлци в 4 декември 2015 г.
"Троян - днес и утре"













бутони за социални мрежи

Коментари