Различни, но заедно




 Със съвременен прочит на приказката за галената Богданка децата от Дневен център за лица с увреждания в Тетевен са отбелязали Международния ден на хората с увреждания.
Освен артистични умения децата демонстрирали и певчески талант -  те са поднесли своя музикален поздрав към кмета и заместник кмета на Община Тетевен, към председателя на Общински съвет, към учители и директори от учебни заведения и Целодневни детски градини в нашия град. Празникът е минал под мотото „Различни, но заедно“-  мото. Ученици от НУ „Хаджи Генчо“ са пресъздали в пъстър и красив колаж това красиво мото.   А малчуганите от ЦДГ „Васил Левски“ дариха свои любими книжки на децата от Дневния център.
  Кметът  д-р Бояджиева е поздравила  малките артисти с думите: „Благодаря Ви, че озарихте с усмивките си и с чистосърдечната си радост салона в Община Тетевен. Днес вниманието ни е насочено към Вашите проблеми. Уверявам Ви, че винаги ще имате моята подкрепа като кмет на Община Тетевен при разрешаване на въпроси, касаещи вашето образование, социални услуги и здравеопазване.“





Коментари