Дядо Коледа кацна с хеликоптер на летище София и се очаква да се появи в Троян


Той дойде, не както обикновено с шейна, а с хеликоптер. Както винаги белобрадият старец бе посрещнат на летището от много деца. Сподели, че се е наложило да дойде с вертолет, защото в Лапландия е натрупало толкова много сняг, че не е успял да открие елените си, а не е искал да закъснява за срещата с малчуганите. Всички деца бяха подготвили песни и стихотворения, с които да впечатлят дългоочаквания гост, а за доброто си държание през годината получиха подаръци от помощниците на добрия старец. В продължение на два часа Снежанка, джуджетата и децата се забавляваха и танцуваха, а на тръгване малчуганите поканиха Дядо Коледа догодина отново да пристигне първо при тях. И той реши да мине за по право първо през  Троян. И така остават броени часове до най-чаканото  събитие  -  Детско Коледно шоу в ресторант "България" в града. По инициатива на Сдружение"За  децата на Троян".  Парите за организирането дойдоха от събраните средства  по време  на Коледния базар от 2- 5 декември включително. Аниматори на събитието ще бъдат  прочутите актьори от Севлиево. 



От сдружението напомнят мамите да не забравят талончетата и по един родител. Защото ресторантът  е само за 200 човека.


Инициаторите на това тържество  от правят своя апел към всички.

Мили родители, приканваме всички от вас, които желаят да приготвят някаква допълнителна почерпка за децата, да го направят. Не е нужно бройката на нещата да съвпада с броя деца, просто идеята е да има и домашна храна на тържеството. Искаме да ви напомним и, че трябва да пазите талончетата си, защото срещу тях децата ви ще получат подаръци. Също така предварително се извиняваме, ако се създаде суматоха, защото записаните деца са 150, и е възможно да има малък хаос. Искахме да съберем максимално количество деца от града, за съжаление капацитетът на ресторанта не позволява по-голям брой, но се надяваме поне за тези 150 деца да се получи красиво и забавно тържество - все пак тяхното настроение е на първо място smile emoticon Молим ви да ограничите броя на външни лица и ако е възможно дори с по 1 родител, за да е по-удобно за всички. Помнете - тържеството цели да направи децата щастливи! smile emoticon Желаем ви спокойна нощ и вълнуващ остатък от седмицата! Очакваме ви с нетърпение в неделя! smile emoticon Молим ви да ограничите броя на външни лица и ако е възможно дори с по 1 родител, за да е по-удобно за всички. Помнете - тържеството цели да направи децата щастливи! smile emoticon Желаем ви спокойна нощ и вълнуващ остатък от седмицата! Очакваме ви с нетърпение в неделя! 
================================================
smile emoticon
Сдружението "За децата на Троян" доказаха /за кой ли път/, че в града има много живот и бъдеще. Ето факти:

 1. Мамите събраха страшно много дрехи , играчки за  кратко време. Хората се отзоваха присърце на тази благородна кауза.


2. Изведнъж се оказа, че   най - големият ресторант "България"- 200 човека  ще се окаже много, много малък..Защото децата са  много. И какво остава да правим? 
     Общината и Общинският съвет да  подадат ръка и да се построят: 1.Няколко  ресторанта  с повече  места..

Защото тези деца ще пораснат , ще станат родители, баби. 

1. Да има повече забавления за малки и големи.

2. Големи вериги от магазини

3. Да има още специализирани училища, които да подготвят кадри  - за да си останат  в града.

4. Да има работещи предприятия и заводи. 


Момичетат споделиха специално за сайта "Троян - днес и утре":
"Приятели, с радост и съжаление трябва да ви обявим, че СПИРАМЕ ДА ЗАПИСВАМЕ ДЕЦА ЗА ТЪРЖЕСТВОТО! За съжаление най-големият ресторант в града, който избрахме за коледното ни парти, има капацитет от 200 души. Децата, записани до момента, са около 140. Много благодарим за големия интерес към инициативата ни! БАЗАРЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДО СЪБОТА. Приключваме само със записването на децата. Извиняваме се още веднъж от името на сдружението, просто не очаквахме толкова огромен интерес! Благодарим на всички, които бяха и са част от социалната ни дейност!"
Сдружение"За децата на Троян"


Благодарим на тези всеотдайни на каузата млади жени. Защото не трябва да има разплакани и нещастни деца!
НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!


spodelime.com




Коментари