Очички на деца от Тетевен засияха


Председателят на Общински съвет Мария Стойчева се срещна с деца в неравностойно положение на Международния ден на хората с увреждания

  DSCN5558По повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, председателят на Общински съвет – Тетевен Мария Стойчева се срещна с деца в неравностойно положение от Дневен център за лица с увреждания - Тетевен и Център за настаняване от семеен тип за хора с умствена изостаналост -  Гложене.

 На ръководствата на двете институции г-жа Стойчева поднесе поздравителен адрес от нейно име и от името на кмета на Община Тетевен д-р Бояджиева:
 „Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате трудностите, за силния дух и стремежа да направите живота си по-пълноценен и радостен. Наш дълг е да облекчим трудното Ви ежедневие и да протегнем приятелска ръка с разбиране и топлота.“ Пoздравителният адрес завършваше с пожелание за сила, кураж и оптимизъм за един по-достоен и пълноценен живот.
 Три големи торти, подсигурени от Община Тетевен, накараха детските очички да засияят и те дариха с най- лъчезарните си  усмивки г-жа Стойчева и придружаващите я служители от Общинска администрация.
Христо Христов




Коментари