Паркиране по Троянски

Вечер е, сдрач се спуска над града! Бързаме  да се приберем от работа . И решихме да си купим нещо за хапване . Речено - сторено! Насочихме се към магазин "Т-Маркет" в града.
И започнахме да търсим място . А всичко на всичко 4 коли имаше паркирали. Ето и проблема. На снимката се вижда много добре. 
Номерата на колите няма да видите/подразбира се/. 
Въпросът ми е към шофьора на "така добре паркиралото превозно средство" учил ли е някога Закон за движението по пътищата./ Може да си го изтегли/
 Аз очаквам отговорът да е:
 -  Аз за малко влезнах в магазина , какво от това?
 Добре  ако всички , които бързат и за малко влизат и си оставят така колите? В това динамично време ,уважаеми шофьоре, всеки бърза...
Прочетох едни коментар под моя публикация ..цитирам  буквално
"ха! без заповед нищо не се прави вече,не знаем ли кое трябва и кое не?!.,.,докато стане ,,проблем,,и администрацията е,, невинна,,..може и извънземните да ни заповядат нещо ,че ние пак не знаем ,,топлата ,,вода.,.,"
Кметът на Троян  и началника на МВР  трябва да издадат заповед и как да паркираме колите си? Че да  се въведе ред? Като малките деца - Госпожата/Господина  каза...

Да,  видимо нищо лошо не се  е случило, защото улицата е широка. Но пак от Закона -  къде пише че може да се спира точно така, като има определени  места за паркиране?


Очаквам читателите да си кажат мнението си..Или отново ще замълчим . И както се казва"Кучето си лае, керванът си върви". И по  - точно "Страшно няма, корабът потъва бавно, спасителни лодки няма".
П.П
Оригиналите на снимките с номерата на колите са в редакцията на  "ТРОЯН - ДНЕС И УТРЕ". Може да потрябват на някого..