Нека греят усмивки по всички детски лица

     Благотворителност показаха част от учениците от начален етап на  ОУ "Васил
Нека греят усмивки по всички детски лица
Картичките вече се продават
на щанда на Коледния базар
Левски" с. Орешак.


 Сдружение "За децата на Троян" заразиха със своя ентусиазъм и децата от най-голямото троянско село. Те изработиха и дариха своите коледни картички за Коледния базар организиран от младите мами от Троян, които се обединиха в името на децата. 
  Моделите на картичките бяха различни, в зависимост от въображението на всяко дете, но в тях неизменно присъстваха традиционните коледни мотиви, като украсени с играчки елхи, снежинки и снежни човеци, Дядо Коледа и подаръци.
Целта на "работилницата" бе не   само да заредим децата с коледно настроение, а да изгреят усмивки по всички детски лица.  Да се развият творческите умения,естетически вкус." -  споделиха с усмивка  госпожите на малчуганите.

А мотото на чудесната инициатива на учениците от Орешашкото училище  бе  "Нека греят усмивки по всички детски лица"
  И днес те упълномощиха своя любима госпожа  да ги подари вместо тях  на Сдружение "За децата на Троян".  За да  бъдат продадени на Коледния  базар.  За него вече споменахме в
предишната  статия.


В навечерието сме на Коледа, Нова година-най-светите семейни празници! Празници на добротата, на мира и радостта, на мечтите и желанията, на надеждата за едно ново, по-добро начало. Нека благодарим всички   ученици и учители, които правят  Коледата  още по-празнична и вълшебна. Благодарим ви!










Коментари