Климентовите дни 2015 завършиха

   
Честит Празник!
На 23 ноември се е провела училищната церемония по връчване на наградите от 11-тите Климентови дни.  Климентовите дни са се превърнали в запазена марка на училището и то е разпознаваемо чрез разнообразните състезания, даващи възможност за ежегодна изява на учениците от града и цялата Ловешка област, е казала в словото си директорката на училището. По време на Климентовите дни  - 2015 – на състезанията по информационни технологии и по математика са се явили по над 100 ученици, а наградите  -  в училища на Троян, Ловеч, Луковит, Тетевен. Много активна изява  в словесните изяви е имало - дебати на български и английски. В празничният концерт са участвали от най-малките до най -големите.
     Наградите са  връчени от дарителите,  които традиционно подкрепят СОУ „Св. Климент Охридски” - г-н Марин Радевски в желанието за достойно открояване на ученическите успехи в Климентовите дни.  Д-р Цветомила Дудевска, която представляваше сдружение „Българка”. Г-н Илиян Илиев, настоящ председател на троянския Ротари клуб.  Инж. Васил Радойчевски, шеф на Оптиспринт – Троян, връчи награди на най-добрите в състезанието по информационни технологии
  За финал на церемонията г-жа Цекова казва, "че Климентови дни 2015 са приключили и можем да започнем да се готвим за Климентови дни 2016."

Честит празник на всички ученици и техните преподаватели !
по материали на - http://www.svetikliment.com/