Запечатайте спомените си от Коледa със снимкa


Коледа у дома
Новинарският сайт " Троян -  днес и утре"
ОБЯВЯВА ФОТОКОНКУРС НА ТЕМА:


„КОЛЕДА У ДОМА”
Коледа е един от най-чаканите и харесвани празници. Може би защото колкото и тежка да е била годината, затваряме една страница и отваряме друга, с надеждата за повече светлина в нея. Защото на Коледа стават чудеса. Изминаващата 2015 г. беше трудна но,  ние сме традиционалисти и  ще спазваме всичко необходимо. На Бъдни вечер ще има задължително сърми, на Коледа обикновено купуваме пуйка. Събираме се всички за да може да е по-богата масата. И точно тези моменти ще останат завинаги в спомените  ни. А защо да не ги запазим и с кадри ? И затова отговорът  Ви  го даваме.
Регламент 

1. Право на участие имат всички любители на фотографията  
2. Всеки участник може да предостави до 3 снимки, като всяка снимка трябва да бъде озаглавена.Написани трите имена, града и телефон за връзка и имейл.
3. Снимките трябва да се изпращат на имейл  rosa_63@mail.bg  до 25.12.2015г.
4.Допускат се  снимки, които  са авторски и не са преработени.
5. Ще се гласува електронно в сайта. Снимките събрали  най-много харесвания ще бъдат наградени. 
6. Наградите ще бъдат обявени след приключване на конкурса. Първата награда е нощувка за двама с вечеря.Те/наградите/ ще са подсигурени от Терра Верде,
      Очакваме вашите снимки още от тази вечер . От днес  до  25.12.т.г. ще чакаме вашите фотоси. През това време ще се гласува . А от 26декември  - до 7  януари ще определим кои са победителите. Резултатите ще обявим на 8 - ми януари догодина /живи и здрави/.





Коментари