Уникално амброво дърво ще расте в Троян подарено от ГРАВЕ



 
Уникално амброво дърво ще расте в Троян подарено от ГРАВЕ Екипът на ГРАВЕ България Животозастраховане ЕАД – Дирекция Троян засади уникално широколистно дърво – Амброво дърво (Liquidambar styraciflua). През есента листата му се обагрят в оранжево, червено, дори лилаво-червено и изглеждат много красиви.
Уникално амброво дърво ще расте в Троян подарено от ГРАВЕ

Това се случи с любезното съдействие на Община Троян, която предостави приятно място в градинката за отдих на „Дрянска чешма“. Цялото събитие е  част от националната благотворителна кампания на ГРАВЕ България, посветена на 15 годишния юбилей на компанията у нас. Жителите на Троян получиха и нова удобна пейка, която бе монтирана пред самото дърво. Събитието се състоя на 16 ноември  и бе уважено от клиенти на компанията, главния експерт по екология на община Троян - Таня Рогачева, второкласници от НУ „Христо Ботев“ и НУ „Св. Св. Кирил и Методий“-гр. Троян, служители и регионалният директор  на Северозападна България.
Уникално амброво дърво ще расте в Троян подарено от ГРАВЕ
Екипът от града собственоръчно изработи плакат с надпис: „GRAWE - сигурност за нашето бъдеще“, който малчуганите с усмивки на лицата показваха на преминаващите хора и с ентусиазъм позираха за снимки с него. Троян е един от градовете, който получи дръвче и пейка за отдих. Това ще се случи в общо 16 града на България, където компанията е представена със своите дирекции.
Уникално амброво дърво ще расте в Троян подарено от ГРАВЕ


Благотворителната Екоакция започна на 7-ми и ще продължи до 17-ти ноември 2015 г. С нея ГРАВЕ иска да подари на хората още едно спокойно място, на което да могат да поседят и да починат в забързаното ежедневие. Посланието е, че най-голямата инвестиция, в която си струва да бъде инвестирано с приоритет е здравето. Дръвчетата, които се засаждат са различни по вид, в зависимост от средата и мястото. Символизират различността и в същото време живота, и дават повод за много размисли.
Уникално амброво дърво ще расте в Троян подарено от ГРАВЕ

ГРАВЕ България Животозастраховане ЕАД е българско застрахователно дружество 100% собственост на GRAWE Group, основано през 1828 г. в Грац, Австрия. За своето над 187 годишно развитие GRAWE се е превърнало в един от водещите застрахователни и финансови концерни в Централна и Източна Европа и притежава над 40 дружества в областта на застраховането, банковата дейност и управлението на недвижими имоти.





Коментари