Радко ще участва в предаване на БНТ преди големия Финал на Детската Евровизия

Събота вечер  /21 ноември/ в предаването на


На нашето момче  не му достигна малко за да бъде на големия Финал. Но  както казват възрастните - "първият път за поука, вторият за сполука"
  Предаването е в 2 части. Първата е от 14.00 часа, а втората  - от 19.00.  Радко ще участва от 19 ч , сподели развълнувано неговата вокална педагожка Мариета Жекова/ръководител на Студия"Гласове" при  НЧ "Наука-1870" Троян/.
    Както БНТ информира, в израз на съпричастност към трагедията в Париж и обявения тридневен траур, галавечерта бе отложена. Макар и с два дни закъснение, делегациите от 17-те участващи държави ще преминат по червен килим като истински звезди.Българското издание на Детската Евровизия ще стартира официално на специална церемония тази вечер – 17 ноември , в НДК.  БНТ ще направи зрителите си свидетели на събитието чрез пряко предаване, което започва в 20:45 часа.
Делегациите на 17-те участващи държави ще преминат по “червен килим” и ще бъдат посрещнати от генералния директор на БНТ Вяра Анкова, изпълнителния директор на Детска Евровизия Владислав Яковлев и кмета на София Йорданка Фандъкова. Водещата на церемонията – популярната певица Йоанна Драгнева, ще разговоря с всеки един от младите изпълнители, а атрактивно 3D mapping шоу върху сградата на НДК ще представи страните-участнички с техните флагове.
Водещата на Детската Евровизия 2015 Поли Генова, заедно с 24 деца от детска формация „Бон-Бон“, ще изпее популярни хитове от „Евровизия”, а в заключителните минути на шоуто Крисия ще изпълни химна на тазгодишната Детска Евровизия – #Discover.

Коментари