Донка Михайлова e вече официално избран член на Изпълнителното бюро на БСП




Новината от последната минутаДонка Михайлова с предложение за  член на Изпълнителното бюро наБСП 

Вече е Факт  , че  Донка Михайлова  е официално избран член на Изпълнителното бюро на БСП. 

----------------------------------------------------------------------------

Току що научихме, че кмета на Троян Донка Михайлова и бившия кмет на Враца  Николай Иванов и на Троян Донка Михайлова, ще бъдат предложенията на лидера на БСП Михаил Миков за членове на Изпълнителното бюро на партията, научихме от
Дневник".

Те все още не са обявени официално на Националния съвет - организационните промени са трета точка в дневния ред на днешния пленум, който се провежда в партийната централа при закрити врата.
Тъй като зам.-председателят на партията Драгомир Стойнев, а също евродепутатът Илияна Йотова и лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов, подадоха оставки

Михайлова и Иванов са определяни като успешни кметове на левицата. Михайлова спечели втори мандат в Троян, има и опит като депутат в мандата на Тройната коалиция. Иванов загуби на балотаж от Калин Каменов от ГЕРБ, той е лидер на социалистите във Враца, макар и на изборите да участва като независим кандидат.

Социалисти напомни, че на заседанието на Националния съвет преди две седмици ръководството е заявило намерение да потърси кметове, с които да работи. "Кризисна стъпка и силно закъсняла", коментира пред "Дневник" член на пленума.

Пленумът трябва да утвърди и сроковете за провеждането на следващия 49-ти конгрес, както и отчетно-изборната кампания в партията, която трябва да се проведе от февруари до април.


ДНЕВНИК
Очаквайте подрбности

Коментари