Три малки кученца са убити по жесток начин в Ловеч

кученцето Пепо
Публикувам материал на http://www.briagnews.bg/. Останах без дъх от това , което се е извършило.
Що за изрод(и),извинете за думата. Да убиеш живо същество. За такива трябва същата смърт...Те са потенциални убийци...Днес кученца , утре деца...Не ми го побира  в главата това зверство!

Жителка на Ловеч подаде сигнал за жестоко убийство на кученца в ловешката вилна зона „Липака“. Това съобщи столичната неправителствена организация Stray angels на своята фейсбук страница. Доброволците се занимават с пострадали животни и се заинтересуваха от ловешкия случай.

Едното е намерено мъртво, второто издъхва в ръцете на жената, която ги гледа, а третото се бори за живота си

Сигналът е за простреляни три малки кучета и тяхната майка. Само едното от малките оцелява като по чудо. Майката с прякор Бълхата също е простреляна, но е избягала.  Тя е бездомно куче, което се появява от време на време във вилната зона. 

Хората, живеещи там, са я приютявали  в двор, който не е плътно ограден и може свободно да излиза. Полагали са грижи за нея – обезпаразитяват я, ваксинират, дори планирали кастрация. Но когато се оказва, че е бременна, те се отказват. Тя ражда седем здрави и прекрасни кученца. Стопаните успяват да намерят домове на четири от тях, а другите задържат за себе си.

Един ден обаче в двора се връщат само две от бебетата, като се олюляват с последни сили и пяна около устата. Третото е намерено убито, по-късно умира и другото. Последното оцеляло кученце е с оток на мозъка, сега е закарано в София. Според жената, която ги гледа, те са простреляни, защото телцата им са били пълни със сачми.

Ако някой от Ловеч има информация за майката Бълхата, нека се обади:
тел.: 0887 000539 и 0884 000539.
Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
http://troyanat.blogspot.bg/http://troyanat.blogspot.bg/
  spodelime.com

Коментари