Донка Михайлова - кандидат - вицепрезидент ?!

Медийния сайт https://frognews.bg/  съобщава,че кметът  Донка Михайлова   се спряга през последните дни за кандидат-вицепрезидент на левицата. Ето какво пише
Цитирам дословно. 

"Кметицата на Троян Донка Михайлова действително се спряга през последните дни за кандидат-вицепрезидент на левицата, потвърдиха за Фрогнюз източници, свързани с БСП. Тя е сред имената, които се обсъждат за вице на генерал Румен Радев в президентската надпревара.

Кметицата на Троян е по-близка до червените кръгове около бившия лидер Михаил Миков. Тя беше сред най-активните депутатите в 40-то Народно събрание за Ловешки регион. 

След като Миков загуби битката за председател на левицата, Михайлова изпаднала в своята партия в изолация, въпреки несъмнените си качества, енергичност и диалогичност, благодарение на които за нея на последния кметски вот в Троян гласа си дали и ултрасини привърженици, които дотогава не били и помисляли да подкрепят БСП по какъвто и да било начин. Михайлова работела добре за града и привържениците й на местно ниво растели, въпреки партийните боричкания в тамошния ОС. 

Не по-малко значение имал и фактът, че троянската кметица се ползвала и със симпатиите на Татяна Дончева от Д 21, която най-вероятно ще скочи в президентската надпревара, но ако се класира отвъд първите две места след първия тур, вероятно ще трябва да призове своите симпатизанти и членове да подкрепят друга двойка на балотажа. Присъствието на Михайлова в кандидат-президентската двойка щяло да осигури Дончевата подкрепа за двойката.


Темата за издигането на кандидатурата на Михайлова като вице на ген. Радев сега била отворена тема. На този етап са проведени предварителни разговори, които в скоро време обаче трябва да навлязат в сериозната си фаза, за да се оформи окончателно червената двойка. Форматът на кандидатурата мъж-президент, жена-вице бил работещ, а профилът на Донка Михайлова имал потенциала да донесе гласове и вън от БСП, твърдели феновете на тази кандидатура."
"А дали е така, кой ще ни каже" се пее в една песен Или е поредният медиен блъф!Както обикновено...Чули, непроверили и т.н
източник - https://frognews.bg/news_118182/Frogoko!-Troianskata-kmetitsa-vitse-za-balans-na-levi-strasti/
Руслана Попсавова
ТроянЪт - Днес и Утре
 http://troyanat.blogspot.bg/
  spodelime.com

Коментари