Радко с Grand Prix на четвъртото издание на конкурса „15 Лалета“ в Хисаря


Grand Prix в направлението „Петнадесет Лалета“ на четвъртото издание на конкурса „15 Лалета“ журито единодушно присъди на Радко Петков от гр. Троян.
Четвъртото издание на конкурса „15 Лалета“, който се провежда под патронажа на Вицепрезидента на Република България, г-жа Маргарита Попова и който е включен в календара на Министерство на културата, вече приключи. Светлините на сцената са загасени, а участниците се прибраха по домовете си. По време на  двата конкурсни дни през сцените на конкурса преминаха 253 индивидуални изпълнители, 16 вокални формации и 23 дуета и триа – общо 490 участници с 572 изпълнения. При такава конкуренция самото присъствие на сцената на гала концерта е една малка победа, едно не малко признание…
Най-силното послание обаче беше скрито в откриването на конкурса и може би не всички го видяха. Това беше едно изпълнение на малката Поля Иванова от София на песента „Ние сме светът“ в което на финала на песента с нея пяха и представители на едни от най-елитните музикални школи в България.
В направлението „с песните на Мими и Развигор“ двете журита номинираха:
  • Аделина Радева
  • Виктория Манева
  • Даниела Пирянкова
  • Никол Борисова
В направлението „Петнадесет лалета“ номинирани бяха и двама участника от Троян
  • Гергана Тодорова
  • Пламена Бенова
  • Ани Ненова
  • Радко Петков
  • Лидия Ганева
След явното гласуване носители на Grand Prix станаха:
Grand Prix в направлението „с песните на Мими и Развигор“ на четвъртото издание на конкурса „15 Лалета“ журито присъди на Аделина Радева от гр. Русе.


Grand Prix в направлението „Петнадесет Лалета“ на четвъртото издание на конкурса „15 Лалета“ журито единодушно присъди на Радко Петков от гр. Троян.
Grand Prix в направлението “ Ние и песента “  (за нов аранжимент на песен  от репертоара на Мими Иванова или създадена от Развигор Попов) на четвъртото издание на музикалния конкурс „15 Лалета“ журито присъди на Валери Костов за неговия аранжимент на „Пролетно разсъмване“.
В направлението 
"С песните на Мими и Развигор“  Ажда Такалова е с втора награда.Очакваме да научим от вокалната педагожка и останалите наградени..

по материали на   http://www.kokofreshaphotography.com/
http://www.lagerite.com/ социални мрежи

Коментари