Бясна съм ,уважаема г-жо министър Павлова !

Това е прекрасният път
Уважаема г-жо министър,
Обръщам се  към Вас с един,  единствен въпрос.
 Като платихме толкова много пари за винетка - 97 лв, ЗАЩО  родните ни пътища - особено второстепенните са в окаяно състояние?


    Вчера пътувахме по маршрут с.Брестница -  Старо село, Голяма Желязна, Борима, Дълбок дол. Колата ни се тресеше буквално от "равният  прекрасно" асфалтиран път. Сякаш бяхме във пътнически влак, който не достига 24 км/в час. Защо ли? Ами от копки, дупки. И то   от зле  запълнени дупки.
Знаете ли , г-жо Павлова, че  не само ние карахме бавно.. А всички коли - но те бяха много малко.Разбираемо е нали защо?

язовир "Сопот"
А това е път за красивият язовир "Сопот", прекрасна дестинация за българите.. От там се минава  и за горе изброените села. Жителите им сигурно са милионери. Трябва да си купуват всяка година кола заради вашите скапани пътища.
Ей бога ми, бясна съм. Даваме пари за този, който духа. Наливаме скъпо гориво в Троян, цените на хранителни и нехранителни продукти са по - високи от другите градове. Поне да имахме и свястни пътища. А и това няма..
Г-жо Павлова, Троян е един градовете, който влиза в топлистата на най-красивите  градове. Общинското ръководство се мъчи да подобри живота на жителите си.
А ВИЕ , г-жо Павлова и разбира се   - вашите подчинени, с какво спомагате?
Поне пътищата да бяхте оправили..
Но нали знаете приказката,че рибата замирисва от главата
с уважение
Руслана Попсавова
град Троян
06 април 2016



социални мрежи

Коментари