УЧРЕДИ СЕ ЧИТАТЕЛСКИ КЛУБ „ИВАН ХАДЖИЙСКИ” В ТРОЯН


Читателски клуб „Иван Хаджийски” гр. Троян има за цел да обедини любителите  на хубавата книга от всички възрасти, както и  хората на перото, като всеки един от тях ще има шанс да сподели  с останалите какво ново и интересно е прочел или написал.
Също така ще обсъждаме образци и на другите видове изкуства / кино, театър, музика…/, както и провеждане на  дискусии по наболели за културния живот на града въпроси, като най-креативните предложения ще  предоставяме на вниманието на Община Троян…
Клубът ще бъде в основата на ежегодното организиране на Деня на книгата -  23 април с участието на  деца и млади хора от учебните заведения на територията на общината, организирането на  конкурс за млади автори за произведения в проза и поезия, посветени на града ни, както и на редовни поетични вечери, които с времето да се превърнат в неразделна част  от културния живот на града.
Нашата общност ще приветства  и  вече утвърдени автори за Троян, които решат да споделят свои произведения с нас, както и съвместната работа с останалите културни институции на територията на общината!
Читателската общност е отворена за хора от всякакви възрасти с идеи, желание за работа и готовност да участват в подготовката на гореспоменатите събития!
Телефони за контакти
0876 25 77 68 - Руслана Попсавова
0883 48 43 87 - Боян Дочев
и на имейл
troyanatnovini@gmail.com
социални мрежи

Коментари