Д-р Бояджиева бе гост на празника на жените от Клуб на пенсионера – гр. Тетевен

По стар български обичай – с бяла погача с мед и китка здравец, жените от Клуб на пенсионера посрещнаха свидни гости на своя празник – кмета на Тетевен и председателя на ОбС. Двете първи дами от ръководството на Община Тетевен  поднесоха на тетевенските жени, на нашите майки и баби, поздравителен адрес и циклама, която да краси техния Клуб.  

Поезия и лирични песни за жената и родния край бяха част от празничната програма, която  Дамска вокална група „Незабрава“ поднесе като дар за всички дами. Д-р Бояджиева поздрави празнуващите с думите:
 „Бъдете все така красиви, нежни и горди. Независимо от годините, запазете красотата си. Красота, която е изписана на лицата Ви, която струи от очите Ви, която искри от усмивката Ви и блика в топлия Ви глас. Озарявайте всички, за да разцъфтят така, както първите красиви цветя през март.“
По инициатива на общинското ръководство и председателя на Общински съвет днес всички жени от Общинска администрация получиха цветя, поднесени от зам. кмета Борис Врабевски. Поздравителни адреси по повод Международния ден на жената бяха изпратени до кметствата в община Тетевен.


Коментари