Арестуван е чичото на стрелеца Ивайло Гаджов

Чичото на Ивайло Гаджов, който вчера стреля по свой приятел в Княжево, е бил задържан, пише "24 часа" заради  оръжието, което не е съхранявал  по безопасен начин, поради което достъп до него е имал и 16-годишният Ивайло.

От "Пирогов" съобщиха, че състоянието на 14 -годишният Даниел е стабилно. Лекарите са направили подробни прегледи и високоспециализирани изследвания.
Даниел е бил опериран лично от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия доц. д-р Христо Шивачев  и  д-р Стефан Стоилов. По време на операцията те са влезли в ранивия канал и са направили ревизия на раната, за да проверят дали има поражения и засегнати органи. Операцията е преминала успешно, момчето няма засегнати жизненоважни органи.

ДиректоркатаЕлка Владова  споделя, че момчетата са били приятели. Но защо, и как се е стигнало този инцидент тепърва ще се разбира..Най важното, е че по закон оръжията трябва да се съхраняват и опазват. Има редица документи и документчета за  реда и съхраняването на законните оръжия.  Дали от разсеяност или немарливост чичото на Ивайло  не е изпълнил най- основното. И затова ще отговаря пред Закона.


Коментари