Обири, управляване на автомобил без книжка, незаконна сеч - само за един ден

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който за времето от 12 януари до 02 февруари е отнел градински мотокултиватор, фризер, телевизор, печка и др. покъщнина от къща в с.Александрово


На 02.02.2016г. в 11.00 часа в РУ Луковит е получен сигнал от служител на РДГ Ловеч, който е констатирал незаконна сеч на около 6м3 дърва за огрев, в частна горска територия в землището на с.Торос. Установено е, че т.а."ГАЗ 66"  без регистрационни табели и превозващ незаконно добитата дървесина е спрял на земен път край с.Славщица. Задържани са  четирима мъже от с.Галата, които са се намирали в непосредствена близост до превозното средство. По случая е образувано досъдебно производство.

На 02.02.2016г. от 10.00ч. до 12.00ч. полицаи от РУ Ябланица са провели полицейска операция по широкообхватния метод. Проверени са 25 автомобила и 39 лица, като за констатирани нарушения е съставен 1 акт и 3 фиша по ЗДВП.

В РУ Троян е образувано бързо производство срещу Й.С.-41 годишен от гр.Априлци, който е управлявал лек автомобил без да притежава СУМПС и в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление за същото нарушение.        
                  
          
В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство срещу двама жители на града: на 21 и 23 години, които  са отнели електромотор от частен дом в гр.Ябланица.

Коментари