Внезапно си отиде от тоя свят Игнат Митов


Всички права запазени © 2015 TROYANAT/ТРОЯН -ДНЕС И УТРЕ


Днес в късния след обед  внезапно  - /според лекарите  масивен инфаркт/  е починал директорът на НУ"Христо Ботев" Троян .
Над 20 години трудов стаж има там като начален учител, директор.
"Много добър приятел, организатор, педагог.." Това споделят г-жа Иванка Миткова/Боримското училище/ и Иванка Цекова /  СОУ"Кимент Охридски"/.  Негови много добри колежки и приятелки.
Да бъдеш заедно с него няколко часа преди това, да си се веселил с този човек. И в един момент разбираш че го   няма. Ей така..Без всякакви предпоставки за влошаване на здравето...Затова и мъката е  още по - голяма за всички , които го познават.
 Децата го обожават. Благодарение на дебневенеца Троянското училище подобрява материалната си база, нивото на обучение. Преди 4 години се е проведена е и анонимна анкета с педагогическия персонал с въпрос как оценяват стила на управление на Игнат Митов. Резултатът от  анкетата  констатирала висока степен на одобрение на работата и качествата на директора.


Погребението ще  е утре в 14 часа в Дебнево. До 12.30 може да се посети дома му. Да се запали свещ, да се поклони за последно   на този толкова широко скроен човек. Апартамента му е  в блоковете срещу ОДЗ "МИР" в Троян.
  
Дълбок поклон пред паметта му!